сряда, 15 май 2013 г.

"Буркан за размисъл"

          Колко пъти ви е идвало да си запушите ушите, да затръшнете вратата зад гърба си и да избягате далече от истеричните детски писъци, от тропащото с яд малко краче или от стиснатите до побеляване детски юмручета? Ако имате повече от едно дете - сигурно стотици, да не казвам хиляди...В такива моменти се чувстваме безсилни, изтощени от постоянното усилие да убедим, да предотвратим или поне да заглушим наследника си. Да, вярно е, тези периоди на криза в детското развитие отминават, но защо пък да не се опитаме да помогнем по някакъв начин на и без това обърканата от раздиращите я непознати чувства малка душа?




          Благодаря на Бубето и нейният "Буркан за размисъл" - позволявам си да пусна тази публикация единствено с цел тя да достигне до повече хора, които искат по някакъв начин да помогнат на децата си - било то с някакъв неврологичен или психологичен проблем, или просто на упоритите малки инатковци :) Всички необходими материали както и снимки стъпка по стъпка за приготвянето на буркана може да откриете в линка към блога на Буба.



3 коментара:

  1. Мери, много съм щастлива да видя, че идеята се е приела добре от замисления младеж зад буркана! Той буквално се е заел със задачата делово- прекрасни снимки и уловени моменти! Бурканът ви е страшно красив във зелено. Може би и аз ще си направя следващия такъв- зеленото е страхотно отпускащ цвят.
    Благодаря ти, че предаваш идеята! Колкото повече спокойни деца, толкова по- щастливи родители и така всички печелят :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Идеята наистина е прекрасна. А има и друго - така и ние, порасналите, можем също да изпускаме парата от време на време. Мариетка, чудно е бурканчето.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Идеята е чудесна и мисля че е подходяща за всички възрасти!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване